Képhez szöveg
Facebook icon Twitter icon

Kezdőoldal / Szolgáltatásaink / Templomi hangrendszerek

Templomi hangrendszerek

A templomok különleges akusztikai tulajdonságokkal rendelkeznek. Nagy belső méretük és beltéri kialakításuk miatt hosszú az utózengési idejük. Ettől is páratlan élmény egy templomi hangverseny vagy -orgonakoncert.


Jó beszédérthetőség, zenék bejátszása

A szertartás beszédérthetősége azonban nem mindig elég jó, főleg a templomnak az oltrártól, vagy a szószéktől távolabb eső részein. Itt már elégtelen lehet a természetes beszéd hangereje és a visszhang is erősen zavarónak bizonyul. Főleg az idősebb, kevésbé jó hallással rendelkező hívők számára jelenthet ez gondot.
 
Egy jól megtervezett és összeállított templomi hangrendszer megoldja ezt a problémát. Megfelelően elhelyezett és beállított hangsugárzókkal ellátja a "kieső" területeket is jó minőségű és optimális hangerejű beszédhanggal. Így a szertartás mindenki számára jól érthetővé válik. A hangrendszer lehetőséget biztosít – pl. CD-ről vagy DVD-ről történő – zenei bejátszásokra, esetleg a kórus hangjának minőségi közvetítésére is.
 


Esztétikus kivitelű berendezések

A gyártó cégek kínálatában rendkívül sokféle, elegáns kivitelű, környezetbe olvadó hangsugárzó található, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a templom belső tere esztétikus maradjon. A felhasználandó eszközök kiválasztásakor természetesen figyelembe vesszük a tisztelt megrendelőnk egyedi kívánságait is.
 
Körmenet, vagy gyászszertartás esetén jó szolgálatot tehet egy mobil hangrendszer. Ennek összeállításában is tudunk segíteni.

 

Egyedi igényeivel kérje ingyenes ajánlatunkat! Hívjon minket: +36 30 386-6706, vagy érdeklődjön e-mailben: kriko@krikoaudio.hu

 

Szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését?

Hangrendszerük megvalósításával vagy -fejlesztésével kapcsolatban felmerülő igény esetén forduljanak hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésükre.
 

vissza a Szolgáltatásokhoz

 

Szolgáltatások

Üzlethelyiségek hangosítása

Üzletében garantáljuk vásárlóinak jó hangulatát kiváló minőségű háttérzenei hangrendszereinkkel.

Templomi hangrendszerek

Biztosítjuk a templomban a szertartás kiváló beszédérthetőségét hangrendszereinkkel, az oltártól vagy szószéktől távolabb eső részeken is.

Hangrendszer éttermekbe, bárokba, pubokba, clubokba

Egy étteremben igen jó szolgálatot tesz egy megfelelően kiépített háttérzenei hangrendszer. Karaoke partik, fellépések, diszkók.

Hangrendszer szállodákba, panziókba

Vendégeik kellemes pihenéséhez a szállodai étterembe, a folyosókra, uszodába, háttérzenei hangrendszereinket, a bárba, biliárdszalonba, élőzenés fellépésekhez professzionális PA hangrendszereinket ajánljuk.

Sportlétesítmények hangosítása

Egy fitness teremben igen jó szolgálatot tehet egy megfelelően kiépített háttérzenei hangrendszer. Aerobic, zenés csoportos edzések.

Hangrendszer kávé- és teaházakba

A kávézóban, teázóban lévő háttérzenei hangrendszer kiváló hangminősége hozzájárul ahhoz, hogy vendégeink nyugodtan pihenhessenek, kikapcsolódhassanak, beszélgethessenek.

Hangrendszer szórakozóhelyek számára

Mi tudjuk, hogy a tökéletes hangrendszer jellemzői: kristálytiszta hangzás, teljesítmény-maximumoknál is torzításmentes hang, mindenhol optimális hangerő.

Rendezvényhangosítás

Esküvők, céges rendezvények, táncbemutatók, sportesemények ill. egyéb kültéri és beltéri rendezvények hangosítása.